Підписатися на RSS

Консультація для батьків "Профілактика дитячого травматизму, охорона життя дітей від надзвичайних ситуацій"

Щорічно гинуть сотні дітей від нещасних випадків, які трапляються не тільки на вулиці, але й удома. Проте більшість таких трагедій можна і потрібно попередити, вживаючи елементарних заходів безпеки.

Щоб запобігти нещасним випадкам із дитиною, необхідно створити вдома відповідні умови для безпеки малюка. Заходи щодо попередження травм дітей необхідні так само, як і елементарні вміння мами й тата надати першу до­помогу своєму синові чи доньці в той час, якщо лиха все ж таки уникнути не вдалось.

Безпека дитини - важлива та необхідна умова здоров’я малюка, а значить, і його повноцінного фізичного та психічного розвитку.

Але для того, щоб убезпечити дітей від нещасних випадків як вдома, у побуті, так і на вулиці, батькам також слід приділяти ви­рішенню цієї проблеми неабияку увагу.

Пам’ятайте, що насамперед вам, батькам, найближчим та найдорожчим малюкові людям, потрібно виховувати в дитині любов та повагу до себе та інших людей, вчити її піклуватися про себе та оточу­ючих, щоб попередити небезпеки травм, хвороб та різноманітних нещасних випадків.

Під час консультації були розглянуті можливі небезпеки для дитини вдома та у довкіллі і надані поради батькам як діяти у разі їх виникнення.

Кiлькiсть переглядiв: 101