Підписатися на RSS

Міська акція "Подаруй частинку тепла захисникам"

Міська акція «Подаруй частинку тепла захисникам»

Запрошуємо дошкільнят та батьків, педагогів активно долучитися до міської акції “Подаруй частинку тепла захисникам”, яка проводиться у грудні 2023 року.

Мета проведення акції: потурбуватись про воїнів, які боронять наше сьогодення, ризикуючи власним здоров’ям та життям; подякувати героям сучасності, мотивувати та нагадати нашим захисникам та захисницям, як сильно в них вірять не лише дорослі представники освітнього фронту, а й малеча та юне покоління – майбутнє України.

Роботи приймаються З 1.12 по 12.12.2023. Пропонуємо учасникам виготовити разом із дорослими окопні свічки або обереги / листівки для героїв у вигляді рукавичок та шкарпеток тощо. Просимо підготувати поробки або листівки невеликими за розмірами, щоб зручно було передати/вручити захисникам та захисницям.

Враховуючи вік учасників, роботи можуть бути як індивідуальними, так і колективними. У цій номінації просимо надсилати 2 фото: на одному – дитина із роботою, на другому – тільки листівка / поробка / оберіг / свічки. При надсиланні вихователю фото просимо зазначити прізвище, ім’я та вік дитини.

Через волонтерів роботи будуть передаватись нашим захисникам та захисницям

Запрошуємо до участі!

Кiлькiсть переглядiв: 30