Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Консультація для батьків "Профілактика дитячого травматизму, охорона життя дітей від надзвичайних ситуацій"

Щорічно гинуть сотні дітей від нещасних випадків, які трапляються не тільки на вулиці, але й удома. Проте більшість таких трагедій можна і потрібно попередити, вживаючи елементарних заходів безпеки.

Щоб запобігти нещасним випадкам із дитиною, необхідно створити вдома відповідні умови для безпеки малюка. Заходи щодо попередження травм дітей необхідні так само, як і елементарні вміння мами й тата надати першу до­помогу своєму синові чи доньці в той час, якщо лиха все ж таки уникнути не вдалось.

Безпека дитини - важлива та необхідна умова здоров’я малюка, а значить, і його повноцінного фізичного та психічного розвитку.

Але для того, щоб убезпечити дітей від нещасних випадків як вдома, у побуті, так і на вулиці, батькам також слід приділяти ви­рішенню цієї проблеми неабияку увагу.

Пам’ятайте, що насамперед вам, батькам, найближчим та найдорожчим малюкові людям, потрібно виховувати в дитині любов та повагу до себе та інших людей, вчити її піклуватися про себе та оточу­ючих, щоб попередити небезпеки травм, хвороб та різноманітних нещасних випадків.

Під час консультації були розглянуті можливі небезпеки для дитини вдома та у довкіллі і надані поради батькам як діяти у разі їх виникнення.

Кiлькiсть переглядiв: 108